MUSIK- & EVENTVILLAN

Våra event

Pamala Produktion gör större event på till exempel konserthus och andra arenor. För aktuella shower se kalender på startsidan.

Uthyrning

Vi hyr ut stora och lilla salen, kök, hall och toaletter till festligheter och bröllop. Grundpriset är 5 000 kronor per dag. Vill du hyra lilla salen, kök, hall och toaletter är grundpriset 2 500 kronor per dag. Se vidare under fest och bröllop.
Hela anläggningen kan hyras för olika typer av företagskvällar, personalvård, representation, inspelningar, repetitioner och annat. Hör av dig till oss vid intresse.

Fest & bröllop

Musik- & Eventvillan är som gjord för bröllop och andra festligheter! Moderna kristallkronor och mörka medaljongtapeter möter dig redan i hallen. Stora salen är ljus och har hela tre kristallkronor i taket. I lilla salen finns möjlighet både till sittande bord, olika typer av häng eller att ta mat från en buffé vid köksön. Köket är ett helt nytt Vedum kök som sattes in 2020 där det finns dubbla kylar, dubbla ugnar och en rejäl spishäll. Här finns också porslin, glas och bestick. 96 personer kan äta middag vid sittande bord samtidigt. Lokalen har långbord och stolar för detta antal. I stora salen kan scenpodier byggas upp. Vill man addera barbord, runda middagsbord, linnedukar och annat finns det möjlighet att hyra in det (till en extra kostnad).

Medarbetar- och företagsevent

I Musik- & Eventvillan händer det mycket roligt! Till oss kan du komma med dina jobbarkompisar, kunder, leverantörer eller grupper som vill teambilda. Vi kan till exempel erbjuda körsång ihop med Anna-Lena Andersson som är prisbelönt för sitt arbete med körer och vida känd som en glädjespridare av rang. Vi kan också leverera en prova-på-timma för teamet att lära sig att dansa bugg med Liselotte J Sterneborn, tidigare trefaldig svensk mästare.
Grundpris från 300:- per person ex moms, minst 20 personer.
För företagskvällar syr vi ihop underhållning och musik enligt önskemål.
Vi kan också erbjuda fikabuffé eller mat via catering. Serveringstillstånd med fullständiga rättigheter för slutna sällskap finns.

Villans historia

I många år var Musik- & Eventvillan skola i det lilla samhället Arentorp. Sedan tog kyrkan över och huset blev ett församlingshem.
2019 tog Liselotte, Anna-Lena och Peter över huset. Under några månader målades huset om, det tapetserades och målades inomhus, köket byttes ut mot ett nytt Vedum Kök, den vackra parketten slipades som ny av Ångtvättbilen, det piffades och inreddes. Premiärhelgen genomfördes på alla hjärtans dag 2020!

Idag används huset till repetitioner, för event, bröllop, musikkvällar och andra roligheter!

BILJETTER

DATUMARENAINFOBILJETTINFO