FRÅN PÄRLEPORT TILL ROCK´N´ROLL!

Trettonhelgsshow med Jessica Andersson, Johanna Beijbom, Peter Danielson, Bo Frid och Jörgen Fredriksson!

STORT TACK KÄRA PUBLIK för Grand Finale och för de 13 år som ni har kommit på Från Pärleport till Rock’n roll, på närmare 50 shower! Även ett stort tack för det fantastiska gensvar som vi har fått från er i publiken. Ryktet säger att vi slutar med flaggan i topp!

Från Pärleport till Rock’n’roll har satt upp shower sedan 2010, den ena succén efter den andra! Showen bjuder på en musikalisk bredd från finstämda klassiker till ösig rock, tillsammans med det eminenta bandet, kör och dansare. Allt packeterat i en glittrande showupplevelse!

Första året var Janne Åström gästartist, bl. a. känd från Rhapsody in rock, som tillsammans med Bo Frid, Jörgen Fredriksson och Peter Danielson sjöng för utsålda hus.

Stjärngäst 2011 var Fredrik Kempe som precis hade vunnit den svenska melodifestivalen med sin låt ”Popular”, som Eric Saade sjöng. Jublet visste inga gränser när Fredrik själv bjöd på sin låt som extranummer.


Året därpå turnerade Från Pärleport till Rock’n’ roll för första gången. Gästartist denna gång var ingen mindre än Kalle Moraeus, som gjorde en bejublad föreställning ihop med en kör från varje ort showen besökte.

I december 2012 var det dags för första showen med jultema med Elisa Lindström som denna gång var gästartist. Showen fick en underbar respons och ett härligt mottagande från publiken.

Sommaren 2013 skrev vi musikhistoria i Slottsparken på Bjertorp Slott. Tillsammans med Christer Sjögren, Sanna Nielsen, Bengan Jansson, Stefan Odelberg och de ständiga solisterna Jörgen Fredriksson, Bo Frid och Peter Danielson, bjöds det på tre timmars underhållning! Allt filmades för SVT och en timmas program sändes på bästa sändningstid våren 2014.


Följande år bjöds det in till ny inomhusshow  med ”Från Pärleport till Rock’n’ roll”! Produktionsteamet sökte efter en rocksångerska och valet föll på den lysande Nina Söderquist, som gästartist .

Samma år gjordes en ny julshow med alla ingredienser som hör dit med snö, skridskobana, tomtar och annat! En glittrande julshow med härliga Anna Sahlene!

Julshowerna var enormt uppskattade och julen 2015 gjorde vi återigen show med vintriga inslag. En härligt fartfylld föreställning med musikalartisten Matilda Ambré som gästartist, som hade huvudrollen i Kristina från Duvemåla i Helsingfors.

Därefter var det dags för den karismatiska LaGaylia Frazier att gästa showen. La Gaylia var i toppform och publiken var lyrisk.

Fantastiska Jessica Andersson gästade Från Pärleport till rock’n roll julen 2017 och lyfte showen till nya höjder. Detta innebar ett fortsatt samarbete vilket utmynnande i att hon trettonhelgen 2019 var tillbaka ihop med Magnus Carlsson på scenen. Succén var total och publiken ville se mer! Nu laddas det för 10-årsjubileum och Jessica och Magnus kommer tillbaka med en helt ny trettonhelgsshow 2020!

Vi har under hela vår show-resa höjt nivån och denna gång var inget undantag. Med härligt Glamour-tema bjöds det på glitter o Las Vegas-nummer. Jessica Andersson tillbaka tillsammans med fantastiska Magnus Carlsson. 5 utsålda föreställningar och vi har aldrig tidigare fått så mycket positiv respons efteråt. Så fantastiskt roligt tycker vi!

Från Pärleport till Rock’n roll har firat 10 år 2020 med en helt ny trettonhelgsshow!
Jessica Andersson och Magnus Carlsson var tillbaka igen efter förra årets succé. Publiken bjöds in till en magnifik och glänsande show med mer glitter, glamour och kärlek än någonsin tidigare! På scenen briljerade även Johanna Beijbom, Jörgen Fredriksson, Peter Danielson och Bo Frid tillsammans med vårt eminenta  band, kör och dansare. Allt paketerat i en musikalisk showupplevelse! 6 utsålda föreställningar bjöd vi på denna gång!

Publikens kommentarer
Våra höga förväntningar infriades med mycket god marginal!  Ni är bäst!!

Spela in och skicka till SVT, skulle behöva visas för hela svenska folket så himla bra var det!!!

Tack för en helt fantastisk föreställning!!!

BILJETTER

DATUMARENAINFOBILJETTINFO
2 december 2023 kl 20:00Vara Konserthus