Magnus Carlsson

Se mig – bara för den jag är

Nära och personligt med Magnus Carlsson

I höst har Magnus Carlsson varit ute på en ny turné, denna gång kanske lite mer personlig och nära än de stora showproduktioner vi är vana att se honom i. Under turnén ”Se mig – bara för den jag är” har Magnus bjudit på sidor av sig själv som den breda publiken kanske inte vet om. Föreställningarna har innehållit både oväntade inslag, spännande turnéminnen och såklart en mängd av Magnus många hits.

Som konsertlokal har Magnus valt kyrkor som han tycker är lite av en förbisedd konsertlokal. Magnus berättar: ”Jag har under hela min karriär gjort oerhört många konserter i kyrkor. De har en fantastisk akustik och är även ett sätt för mig att kunna nå ut till min publik där dom faktiskt bor utan att de ska behöva åka till arenor och konserthus”. ”I kyrkan finns det plats för alla typer av musik, även pop och schlager!”, fortsätter Magnus.

”Jag har verkligen sett fram emot att få komma ut och träffa min publik på detta sättet. Det blir alltid en avslappnad och skön stämning på konserterna när det finns utrymme för direktkontakt mellan mig och mina åhörare. Allt som oftast sjunger publiken faktiskt nästan mer och högre i bänkraderna än vad jag själv gör framme på scenen! Det är ett bra betyg – haha”

BILJETTER

DATUMARENAINFOBILJETTINFO
Inga tillgängliga konserter